Gostovanje u radio emisiji ”S druge strane katedre”

/, Novosti/Gostovanje u radio emisiji ”S druge strane katedre”

Studentska radio emisija ”S druge strane katedre”

 

Jučer, 9. travnja 2019. godine članovi HS Consultinga, Josip Hetrih i Sanja Petrović, bili su gosti Studentske radio emisije ”S druge strane katedre”.

Kao uspješni, sada već bivši studenti Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici i današnji članovi udruge ALUMNI, slušateljima Radija Virovitice otkrili su kako je bilo studirati na Visokoj školi te kako su se tako mladi odlučili na pokretanje vlastitog poslovanja. Također, otkrili su zanimljive detalje iz svog studentskog, poslovnog i privatnog života.

Kako se Josip snašao na tržištu rada sa samo 22 godine, a kako se Sanja snalazi ”S druge strane katedre” u ulozi asistenta na Visokoj školi te što im je sve donijelo studiranje na istoj možete poslušati u nastavku.

 

 

Imate projektnu ideju? Trebate pomoć u pripremi poslovnog plana i apliciranju projekta? Javite nam se i naši stručnjaci će besplatno ocijeniti Vašu projektnu ideju.

Ispunite obrazac

Sanja Petrović

Vanjski suradnik u Odjelu za financije i računovodstvo at HS Consulting
Sanja Petrović rođena je 25. rujna 1993. godine u Virovitici. Osnovnu školu ''Ivan Goran Kovačić'' završila je u Gornjem Bazju, a obrazovanje nastavlja u Strukovnoj školi Virovitica, smjer ekonomija i trgovina. Krajem 2012. godine na Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici upisuje preddiplomski stručni studij Menadžmenta, smjer Informatički menadžment, a nakon toga upisuje specijalistički diplomski stručni studij, smjer Menadžment malih i srednjih poduzeća. 2017. godine pod mentorstvom Mladene Bedeković, univ. spec. oec., s radom ''Oporezivanje dohotka od nesamostalnog rada'' stječe visoku stručnu spremu i zvanje stručne specijalistice ekonomije. Studij je završila s prosjekom ocjena 4,95 i pripadala skupini od 10% najboljih studenata te za to dobila Priznanje za osobiti trud i rad uložen u izvršavanje svih studentskih obveza tijekom studiranja na Visokoj školi. Nakon završenog studija zapošljava se kao polaznica stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa u Razvojnoj agenciji VIDRA, gdje radi na poslovima provedbe projekata udruga koje su od općeg interesa za Virovitičko-podravsku županiju, poslovima provedbe projekata braniteljskih i stradalničkih udruga te poslovima vezanim uz radne odnose. U 2018. godini postaje član Udruge diplomiranih studenata Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici ''ALUMNI VŠMTI''. U HS Consulting-u radi kao vanjska suradnica u Odjelu za financije i računovodstvo te u Odjelu za marketing. Početkom 2019. godine izabrana je u naslovno suradničko zvanje asistenta za znanstveno područje društvenih znanosti, polje ekonomija na Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici. Autorica je znanstvenog rada na temu ''Oporezivanje dohotka od nesamostalnog rada i utjecaj na potrošnju i štednju'' za međunarodnu konferenciju Interdisciplinary management research conference XV. U slobodno vrijeme bavi se slikanjem portreta i fitnessom.
Sanja Petrović