O nama

/O nama
O nama 2018-06-10T10:39:27+02:00

Tko smo i što Vam možemo ponuditi

HS Consulting specijaliziran je za savjetovanje malih i srednjih poduzeća u području poslovnog planiranja te izrade projekata za EU i nacionalna bespovratna sredstva. Naše su usluge temeljene na individualnom pristupu i prilagođavanju potrebama klijenta. Praćenjem trendova suvremenog poslovanja HS Consulting svojim klijentima jamči rast i razvoj te održivu konkurentsku prednost na tržištu.

Ukoliko se odlučite na suradnju HS Consulting Vam pruža kompletnu uslugu koja obuhvaća sve faze pripreme i provedbe projekata, od identifikacije poziva, do pripreme i praćenja projekta. Za vrijeme praćenja projekta na raspolaganju su Vam svi financijski i pravni savjeti vezani za poslovanje, kao i savjeti vezani za dugoročnu održivost projekta. Naš tim pruža usluge na području cijele Hrvatske te svakodnevno prati zakonodavni okvir Republike Hrvatske i Europske unije.

Osnivač tvrtke HS Consulting ima višegodišnje iskustvo rada na pripremi i provedbi projekata, kako u javnom, tako i u privatnom sektoru. Prošao je četiri programa osposobljavanja u području EU fondova, a na diplomskom studiju specijalizirao se za mala i srednja poduzeća.  Iskustvo je stekao na provedbi projekata financiranih iz predpristupnih fondova u razdoblju 2007.-2013. te ESI fondova u razdoblju 2014.-2020.

Misija i vizija

Našim klijentima pružamo usluge visoke kvalitete koje su rezultat kontinuiranog praćenja trendova  poslovanja i individualnog pristupa. Svoje poslovanje razvijamo na temeljima partnerskih odnosa s klijentima i društvenoj odgovornosti.

Naša vizija je u srednjoročnom razdoblju biti vodeća konzultantska tvrtka za savjetovanje malih i srednjih poduzeća. HS Consulting je pouzdan partner i društveno odgovorna tvrtka koja temelji svoje vrijednosti na ljudskim potencijalima, kvaliteti i povjerenju.

Podaci o poduzeću

Kontakt podaci